OM MIG

Jeg hedder Emma Pálsdóttir Rebsdorf og er født i 1997.

Jeg underviser i spring og dressur samt i adfærdstræning, og har uddannet mig som træner hos Dansk Rideforbund. Jeg har dertilhørende flere års erfaring med heste, samt som ansat i flere forskellige professionelle stalde. Som underviser er jeg blevet omtalt for at være motiverende, støttende samt utrolig engageret og positiv.

Jeg brænder for heste samt det at lære fra mig. Dertil holder jeg utroligt meget af at følge og støtte ryttere i deres forandringsproces. Det er mig en ære og en kæmpe glæde at se den udvikling der sker mellem hest og rytter så snart sammenspillet bliver forstået, italesat og målrettet.  Udviklingens formål er at du opnår de resultater samt de mål du drømmer om, i lyset af processen.

Jeg har over 20 års erfaring med heste. Jeg har siden barnsben brugt utallige timer sammen med hestene, hvor jeg har studeret deres adfærd på alle måder og i alle situationer. Derudover har jeg redet hos flere ekstremt dygtige undervisere, samt selv uddannet flere heste og redet op mod distrikt plan, med hensigt om at ride højere i fremtiden. I min filosofi bliver jeg aldrig færdig med at uddanne mig, og udvide min viden inden for heste, og samspillet mellem hest og rytter. For at se en oversigt over mine heste-relevante arbejdsstillinger, uddannelser, kurser samt underviser  SE HER.

Udover min undervisnings uddannelse, og mit arbejde med hestene, har jeg ligeledes taget HHX 3 årig gymnasiale uddannelse på Niels Brock, i København. Efterfølgende de sidste par år har jeg arbejdet hovedsageligt med specialpædagogik, hvor jeg nu er ansat i en virksomhed som støttekontaktperson for psykisk sårbare børn, unge og voksne. Dette fag har givet mig indsigt i de individuelle og specialiseret behov, tålmodighed og kommunikation.

Privat bor jeg selv i en lejlighed med min kæreste og vores kat på Amager, 10 min. fra stalden hvor jeg selv har hest.  Jeg har en unghest, Thundermoon, fra 2018, efter Carano DVE 521 som morfar, som jeg har store ambitioner med.  

Se mere om mig, samt følg med i min hverdag på INSTAGRAM &  FACEBOOK.%d bloggers like this: