HEST I TRÆNING

Jeg tilbyder at tage din hest i træning, i kortere eller længere perioder. Der tages udgangspunkt i den enkelte hest, hvor der tilbydes fuldstændig individuele og skræddersyede løsninger til lige præcis det du/i har behov for.

Står du for eksempel og….. 

▫️Har brug for hjælp til tilridning?

▫️Ønsker videreuddannelse af din hest?

▫️Er blevet gravid?

▫️Skal have din hest genoptrænet eller om-skolet?

▫️Er du selv kommet til skade, og har brug for hjælp til din hest? 

▫️Er du stødt på nogle konkrete udfordringer med din hest eller adfærdsmæssig udfordring, som er for uoverskuelige at løse på egen hånd?


Det kan være svært at give tøjlerne eller træktorvet videre i en periode, på baggrund af en specifik årsag. Det er min mission at skabe et udviklingsforløb til dig og din hest, som fokusere på de områder i har behov for, samtidig med at det bliver et trygt og behageligt forløb, med en sans for overblik og kommunikation.

Der håndteres og trænes med fokus på, at alt foregår i hestens tempo, med en tilgang der bygger på adfærds-og indlæringspsykologi. Jeg er overbevist om at heste optager læring bedst ved at befinde sig i trygge omgivelser og med lavt stress-niveau. Med det som udgangspunkt, kan man ligge 1% på ad gangen, så der kommer et naturligt flow i udviklingen og der ikke bliver overtrådt nogle grænser. Træningen bygger dermed op på tillid, balance og kommunikation, som jeg har erfaret giver det bedste resultat.

Jeg er uddannet træner 1 fra Dansk Rideforbund, og har undervist flere tusinde timer siden 2016. Derudover har jeg uddannet flere hest siden, hvor fokusset primært har været på grundridningen, omskoling, jordarbejde, adfærdsmæssige-udfordringer eller lignende. Læs evt. mere om mine kompetencer, uddannelser, tidligere hesterelevante stillinger m.m HER.


I prisen for træning inkludere:

▫️ Opstaldning i store lyse, ny malet bokse, med vindueslys samt vindue ud til staldgangen.

▫️ Lange foldtider i alle døgnets lyse timer, min 12 timer, primært enefold – ved siden af andre heste.

▫️ Træning efter aftale, samt nøje håndtering hver eneste dag.

▫️Hø eller Wrap ad libitum efter eget valg, samt strøelse af spåner.

▫️En overbliksplan, samt ubegrænset dialog med ejer om forløbet.

▫️ Mulighed for besøg, undervisning af hest og ejer mm. igennem forløbet.

Priser er i alt 6800 kr. pr. mdr. inkl moms.

Hesten har sit eget foder med, så hesten ikke skal tilvænnes nyt foder.

Jeg kommer gerne ud og besøger jer, hvis du overvejer at sende din heste træning, ellers er du også velkommen til at komme og besøge stalden, ved aftale.

Er du stødt på nogle konkrete udfordringer med din hest, som er for uoverskuelige at løse på egen hånd?

Du er altid velkommen til at

%d bloggers like this: