ADFÆRDSTRÆNING

Et adfærdsproblem kan kategoriseres når du oplever en uhensigtsmæssig eller decideret farlig adfærd fra din hest kontinuerligt. Nogle gange kan man stå i en situation hvor man ønsker hjælp udefra, i stedet for at leve med problemet og undvige de situationer der udløser den uhensigtsmæssige adfærd. Det kan bringe dig endnu tættere på din hest, samt give dig større forståelse for din hests adfærd, ved at gå ind i problemet og finde den grundlæggende årsag, og derefter løse problemet. 

Et adfærdsproblem er ofte et symptom på et dybereliggende problem. 
Der kan være flere årsager til et adfærdsproblem, det kan være det; ligger psykisk eller fysisk hos hesten fra et traume. Det kan også være adfærdsporblemet ligger hos sammenspillet mellem hesten og rytteren. Hvis det er et fysisk problem som udløser den problematiske adfærd, skal den lokaliseres og derved tilses af eventuelt kiropraktor, dyrelæge, smed, sadelmager, eller anden fagperson.. 

Hvis det ikke ligger fysisk kan det som skrevet også ligge psykisk,  eller i sammenspillet mellem hest og rytter. Nogle gange kan vi godt komme til at forstærke den uhensigtsmæssige adfærd helt ubevidst. Hvis det ligger psykisk hos hesten, kan det være at hestens kognitive skema har uhensigtsmæssige registreringer som skal omtrænes. 

 Det kan være din hest.

  • Har angst eller kæmpe usikkerheder.
  • Har dårlige vaner. 
  • Er vanskelig ved longering.
  • Er vanskelig når du stiger op. 
  • Stejler under ridning eller andre situationer.
  • ikke vil stå stille ved opstigning/skamlen.
  • …. har andre vanskeligheder. 

Vi finder en løsning sammen! 
Blot ring eller skriv en SMS til mig på +45 60 82 92 98 – helt uforpligtet. 

En session koster 350 kr. og varer typisk 60 min. Inkl. snak omkring forløbet samt planlægning af forløbet.

Se mere om priser HER! Hvad kan jeg gøre for dig?


%d bloggers like this: