FAQ

Skal jeg betale ekstra for kørsel?

Prisen er inkl. kørsel hvis det er inden for 30 km., fra Amager. Ellers se yderligere priser HER!

Hvordan kontakter jeg dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtet, enten ringe på telefonen 60 82 92 98 mellem 8-19, eller sende en SMS. Du kan også kontakte mig på facebookside over messenger eller Instagram over DM.

Hvad arbejder du med ellers?

Jeg er deltid som støttekontaktperson for unge og voksne med psykisk diagnoser, hvor jeg hjælper med at støtte dem samt gøre deres daglige gøremål nemmere. Udover dette arbejde, underviser jeg flere timer om ugen, hvor mit primære fokus lægger. Planen er at gå fuldtid med min undervisning som selvstændig på længere sigt, men indtil da har jeg det rigtig godt med at køre deltid-deltid.

Jeg har et problem under ridning, kan jeg stille dig spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har et problem under din ridning, eller med din hest generelt. Hvis det blot er et lille råd, koster det selvfølgelig ingenting, og du er altid velkommen til at kontakte mig. Se mine kontakt informationer HER!

Hvilken træningsmetode arbejde du ud fra?

Virkeligheden er nuanceret og jeg lader mig inspirere af mange forskellige trænere, atleter, metoder, tekniker, strategier og stilarter. Jeg interessere mig meget for venskabet mellem hesten og mennesket, i lyset af hestens kropssprog som jeg reflektere og spejler mig i. Endvidere ligger jeg kæmpe vægt på, at hesten trives lige så godt uden for ridningen, som under ridning. Jeg lægger stor vægt på at hesten frivilligt vil arbejde og dertil også har et liv som stemmer overens med dens naturlige dyreart. Så min træningsmetode bygger ikke op på en specifik træningsmodel, men mange elementer, der skaber trygge, naturlige, samarbejdsskabende, motiverende og positive rammer for både hest og rytter.

JEG ER KLAR TIL AT TAGE TELEFONEN

Kontakt mig og fortæl mig hvad jeg kan hjælpe dig med. 

%d bloggers like this: